Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.01.2016
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...
publicat la 02.02.2016
Voturi:31
Perie de pantofi
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Set de 2 incaltatoare
Veioza OSVINO, LED
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:43
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
pe 16.05 la 10:58
pe 15.05 la 08:58
6 comentarii
de Catalina L 8
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu ciocolata si ricotta
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...