Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.01.2016
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...
publicat la 02.02.2016
Voturi:31
Placa de tocat fata-verso
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 250 forme pentru briose
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 decojitoare universale de legume
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:13
de vasimur 4
ieri la 10:38
de Bucataras 8
ieri la 06:15
pe 18.10 la 13:57
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
Constelatialeu
RODIMUR
lilik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
remy_81 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu ciocolata si ricotta
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...