
publicat la 14.07.2019
publicat la 12.07.2019
publicat la 28.02.2016
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi aurii
Curatam cartofii si ii spalam bine. Ii taiem in patru si ii punem la fiaert in apa cu sare pana intra furculita in ei ( nu sa se marunteasca). Ii strecuram, dupa care ii prajim in baie de ulei pana capata o culoare aramie. Sunt deliciosi, moi in interior si crocanti la exterior.
Negresa de post
Amestecati intr-un bol apa cu zaharul, esenta de rom, uleiul pana se topeste zaharul. Adaugati treptat faina, nucsoara, amidonul si ulterior celelalte ingrediente. Omogenizati, dupa care turnati compozitia intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor, incins in...