Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Taietor de pizza
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 250 forme pentru briose
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 16:18
de Bucataras 8
ieri la 17:01
ieri la 16:32
ieri la 12:06
pe 06.11 la 11:14
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
mirela0911 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
katty 7
ella49 1
Dana2010 1
nicoleta_radvan 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....