Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Unghiera BISALUO
Set de 4 pahare de whisky
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 15:58
de Bucataras 8
la 12:41
la 09:04
de Constelatialeu 9
ieri la 10:43
de vasimur 4
pe 29.08 la 16:08
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
gaby_gabytza 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
angyb 1
Valentina_vali 1
cristi1980 1
roxikris 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....