Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Husi
Bucataras din 05.07.2012
Se spala bine dovleceii, se taie rondele potrivite, nici foarte subtiri, dar nici groase ca altfel se fac mai greu . Se condimenteaza cu sare ,piper .Se presara ulei de masline !
publicat la 05.07.2012
Cantar digital pentru bucatarie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:49
de laura_n 7
la 07:12
ieri la 09:35
pe 19.09 la 15:51
pe 19.09 la 15:30
de RODIMUR 8
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
rodicamaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abstract01 1
Spiridus 1
Ana_Maria_P 1
Tcc 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Dovlecel verde la grill
Se spala bine dovleceii, se taie rondele potrivite, nici foarte subtiri, dar nici groase ca altfel se fac mai greu . Se condimenteaza cu sare ,piper .Se presara ulei de masline !