Bucataras

8

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1126
PRIETENI
Retete / Scoala de gatit Bucataras

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

In Scoala de gatit Bucataras la 4 Feb 2025

Cum se prepara acest Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază: Pune făina într-un bol, adaugă untul taiat cuburi și amestecă până obții un aluat nisipos. Adaugă o linguriță de sare și cele două gălbenușuri și mixează în continuare. În cazul în...

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

In Scoala de gatit Bucataras la 21 Ian 2025

Cum se prepara Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată: Pune făina în bolul robotului, adaugă drojdia uscată și amestecă ușor.  Pune sarea, zahărul, apoi adaugă apa călduță, oțetul și jumătate din cantitatea de ulei....

Aluat pentru placinta, reteta rapida si usor de preparat pentru orice tip de umplutura

In Scoala de gatit Bucataras la 4 Oct 2016

Cum se prepara Aluat pentru placinta, reteta rapida si usor de preparat pentru orice tip de umplutura Dizolva drojdia proaspata in apa calduta si pune si cele 2 lingurite de zahar si o lingura cu varf de faina. Lasa de-o parte 10-15 minute pana se umfla si face bule deasupra, semn...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]