Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Roma
Bucataras din 13.03.2015
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.
publicat la 07.11.2015
publicat la 28.10.2015
publicat la 11.07.2015
Tu stai asa de mult in casa, incat de multe ori trupele SWAT vor interveni gândindu-se ca ai fost luat ostatic.
Voturi:32
Voturi:35
Voturi:27
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:16
de Caty 3
ieri la 20:11
ieri la 09:27
de Retete_gustoase 1
pe 30.07 la 12:45
pe 30.07 la 08:37
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
reisnaor_2006 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gusti 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos dulce acrisor
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.