Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Roma
Bucataras din 13.03.2015
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.
publicat la 07.11.2015
publicat la 28.10.2015
publicat la 11.07.2015
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Voturi:42
Voturi:39
Voturi:24
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 17:39
ieri la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:22
de vasimur 4
ieri la 11:23
ieri la 11:02
de Adele 4
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
Adele
RODIMUR
MotanLaOale
mary_29 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Roxy_Roxy2001 1
gabriella221184 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos dulce acrisor
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.