Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2011
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...
mai multe
publicat la 29.11.2011
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Ciocan pentru carne
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
ieri la 15:54
de Bucataras 8
ieri la 10:25
pe 04.07 la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
- Andreea -
vasimur
RODIMUR
Maria68 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
LauraO 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Papricaş cu cartofi şi cârnaţi
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...