Am pus pe foc o oală cu apă. După ce a început să fiarbă am adăugat puțină sare.
Am înlăturat primul strat de foițe de pe varză, am tăiat-o în jumătăți și am fiert-o timp de 2 minute.
Am pus mozzarella, untul, oul, smântâna și laptele...
Am călit ușor ceapa în uleiul de palmier, apoi am adăugat ciupercile pentru a nu fi nevoie de adaos de apă. Peste ele am presărat puțină sare și le-am lăsat să se pătrundă.
Amidonul l-am dizolvat într-o cană și jumătate cu lapte. Papricașul obținut l-am turnat...
Varza de Bruxelles gratinata
Am pus pe foc o oală cu apă. După ce a început să fiarbă am adăugat puțină sare. Am înlăturat primul strat de foițe de pe varză, am tăiat-o în jumătăți și am fiert-o timp de 2 minute. Am pus mozzarella, untul, oul, smântâna și laptele...
Papricaș de hribi cu mămăliguță
Am călit ușor ceapa în uleiul de palmier, apoi am adăugat ciupercile pentru a nu fi nevoie de adaos de apă. Peste ele am presărat puțină sare și le-am lăsat să se pătrundă. Amidonul l-am dizolvat într-o cană și jumătate cu lapte. Papricașul obținut l-am turnat...