Rita Ilies

1

Bucataras
incepator

Maramures

Bucataras din 12.12.2013

RETETE159
PRIETENI131
Retete / Pizza

Pâinici Laugenbrot

In Piine la 28 Mar 2015

Amestecați făina cernută cu sarea. Adăugați apa călduță lăsând o cantitate mică pentru a dizolva drojdia. Adăugați uleiul călduț și apoi drojdia dizolvată și frământați până când veți obține un aluat elastic. Lăsați la dospit cât considerați...

Laște de casă

In Piine la 9 Ian 2014

   Se pun ingredientele într-un castron generos ( făina se cerne ) și se frământă bine, adăugând apa treptat. Aluatul trebuie să fie compact și elastic.    Dacă vă întrebați unde e sarea, aceasta se adăuga doar în apa în care...

Plăcinte cu șălate și urdă de la Maramu'

In Piine la 18 Dec 2013

Frământăm un aluat compact, cu grijă să nu avem contact direct între drojdie și sare, apoi îl lăsăm la dospit. ( al meu a dospit cam mult ) :)     Din aluatul crescut se formează 12 cocoloașe care se stropesc cu apă sau se acoperă pentru a nu se usca...

Specialități - pâine cu măsline - pâine cu bulion și busuioc

In Piine la 18 Dec 2013

Cernem făina într-un bol generos. Facem un cuib unde adăugăm drojdia dizolvată în apă, untul topit dar nu fierbinte, și laptele. Sarea o presărăm pe margine având grijă să nu ia contact direct cu drojdia.    Treptat adăugăm apa, frământând...

Pâine - specialitate cu cartofi

In Piine la 12 Dec 2013

Pentru început fierbem cartofii în apă cu sare, între timp pregătim restul ingredientelor. Într-un castron încăpător cernem 900 g de făină, restul o lăsăm pentru a presăra pe masa de lucru sau pentru adaos, dacă e nevoie. Cu o lingură facem un locșor...

Pizza cu rucola și creveți

In Pizza la 12 Dec 2013

Făina cernută o amestecați bine cu sarea, tarhonul și busuiocul. Adăugați drojdia, uleiul și treptat, apa. Frământați până când obțineți un aluat elastic, apoi lăsați-l puțin să dospească. Nu trebuie să crească mult.    Împărțiți aluatul...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Poti avea treaba de facut si poti gasi satisfactie prin servicii pe care le prestezi in contul cuiva care are nevoie de ajutor

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]