
publicat la 04.01.2015
publicat la 02.01.2015
publicat la 02.01.2015
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Pachetele cu carne
Se amesteca carnea cu carnaciorul taiat rondele micute cu ceapa, patrunjelul sarea si piperul. Foietajul se taie patratele, se imparte carnea si se pune in fiecare un sfert de ou, se impacheteaza si se ung cu ulei. Se dau la cuptor si ai un aperitiv grozav.
Ciuperci umplute
Se unge o tava cu uleiul de masline si se aseaza ciupercile. In fiecare ciupercuta se pune ketchup si dupa se presara oregano si putina sare. Se adauga sunca, porumbul, ardeiul si pe deasupra cascavalul taiat felii subtiri si se da la cuptor. Pofta buna!