
publicat la 04.01.2015
publicat la 02.01.2015
publicat la 02.01.2015
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole frecata (de post)
Se lasa fasolea la inmuiat peste noapte, a doua zi se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Dupa ce e fiarta se strecoara si se face cu blenderul sau manual cu ustensila de pireu. Se pune in farfurii si pe deasupra se pune un sos facut din ceapa calita in ulei cu putina sare si boia si...
Legume la cuptor (de post)
Taiem cartofi si ceapa in 3 sau 4, morcovii si ciupercile si le punem intr-o tava. Presaram ulei, condimente dupa gust (nu va zgarciti cu sarea deorece cartofi trag sarea) si punem apa. Acoperim si dam cuptor. La fiecare 10 minute amestecam.
Gogosari umpluti (de post)
Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei, cand devine aurie se pun ciupercutele taiate cubulete si morcovul si se lasa la prajit dupa care se pune cus-cusu si mirodeniile. Eu am lasat la prajit pana cand cus-cusul a devenit auriu. Am umplut gogosari si le-am pus capacelele inapoi si i-am...