Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Cere și ți se va lua!
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 incaltatoare
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 borcane de depozitare
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:02
de Constelatialeu 9
pe 28.02 la 16:07
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
pe 28.02 la 10:23
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Ligia Bxl 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anamaria7 1
dentistutza 1
anomisana 1
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
RODIMUR 8
234 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...