Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.06.2014
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...
mai multe
publicat la 16.06.2014
Placa de tocat fata-verso
Set de 10 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Pensula de patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:19
de vasimur 4
ieri la 17:49
ieri la 08:45
pe 04.03 la 10:51
pe 03.03 la 09:02
5 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Catalina L 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Steel79 1
MihaelaKitchen 1
Lore 1
red_dog_dinamo 1
MissRoxy 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...