Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Placa de tocat fata-verso
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 250 forme pentru briose
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:37
ieri la 10:45
pe 17.11 la 10:45
de Constelatialeu 9
pe 15.11 la 13:17
pe 14.11 la 14:39
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
simona119 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...