Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.08.2012
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...
mai multe
publicat la 15.10.2012
Set de 10 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Rola de folie pentru prajituri
Taietor de pizza
Perie de pantofi
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:13
ieri la 07:17
pe 23.06 la 09:34
de Constelatialeu 9
pe 21.06 la 18:31
pe 20.06 la 17:21
de Rocsi 9
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
Andrews 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
thathyanna 1
azyrra 1
anca_bc 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu rahat, cacao si jeleu de prune - fara ou
Intr-un bol incapator punem ingredientele lichide, mai putin jeleul, peste care adaugam zaharul si omogenizam cu ajutorul lingurii de lemn. Adaugam faina in ploaie- cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt- si omogenizam. Impartim...