Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:43
pe 10.04 la 18:06
pe 10.04 la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
de oanapl 8
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
Valclaudia
vasimur
RODIMUR
margot12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
camic 1
Dan Bucataru 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.