Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 10 forme pentru briose
Ciocan pentru carne
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 18:08
la 18:00
de RODIMUR 8
la 17:53
de Bucataras 6
ieri la 09:59
ieri la 09:49
de oanapl 7
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
loredanaudrescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.