Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 4 pahare de whisky
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:55
ieri la 10:32
pe 20.05 la 10:36
pe 19.05 la 10:43
pe 16.05 la 15:38
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
oanapl
Panacris
RODIMUR
AnAmAryAnA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
barcaurobertina 1
paulica 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.