Zambareata

1

Bucataras
incepator

Bacau

Bucataras din 05.11.2011

RETETE16
PRIETENI150
Retete / Dulciuri

Prajitura cu crema de capsuni si mascarpone

In Dulciuri la 26 Iun 2013

Blatul: Separam albusurile de galbenus.Galbenusurile le mixam cu apa calduta si cu zaharulpana se topeste,faina o amestecam cu cacaua si cu praful de copt si adaugam treptat peste compozitia de galbenus mixand in continuare,separat mixam spuma albusurile cu un praf de sare si le adaugam peste...

Tiramisu reţetă originală

In Prajituri la 17 Iun 2013

Tiramisu reţetă originală Facem cafeaua o indulcim si o lasam la racit. Separam albusurile de galbenusuri,galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc,adaugam mascarponele si esenta de vanilie si omogenizam bine.Separat batem albusurile spuma tare cu un praf...

Prajitura cu gutui si alune

In Prajituri la 8 Oct 2012

Faina o amestecam bine cu praful de copt, alunele si sarea. Ouale le mixam cu zaharul, adugam uleiul si amestecam usor, apoi adaugam si esenta de rom. Amestecam usor, apoi adaugam gutuile taiate cubulete. Adaugam si compozitia de faina si amestecam totul incet. Turnam compozitia intr-o tava...

Muffins cu banane,cacao si glazura de ciocolata!!!

In Prajituri la 14 Apr 2012

Faina se amesteca cu praful de copt,cacaoa,scortisoara,zaharul,zaharul vanilat si sarea.In alt vas se paseaza bananele bine,si peste care se adauga untul topit si racit si ouale batute,aceasta compozitie se adauga peste compozitia de faina si,se omogenizeaza.In tava de briose se pun hartiutele...

Ciocolata cu lapte condensat si alune

In Dulciuri la 19 Feb 2012

Ciocolata se taie bucati,se amesteca cu untul si laptele condensat si se topeste pe baie de abur la foc mic,amestecandu-se din cand in cand omogenizand bine.Cand s-a topit toata ciocolata si untul adaugam alunele si amestecam bine,punem compozitia in tava 17/27 care am tapetat-o cu folie de...

Inimioare,stelute si floricele de ciocolata

In Dulciuri la 13 Feb 2012

Punem apa la fiert cu zaharul si lasam sa fiarba cam 7-8 minute, luam de pe foc, adaugam untul si amestecam pana se topeste de tot. Laptele praf il amestecam cu cacaoa, nuca de cocos si adaugam siropul de zahar cu unt si amestecam foarte bine sa nu ramane cocoloase. Adaugam esenta. Punem...

Eclere cu ciocolata

In Dulciuri la 6 Feb 2012

Cojile: Punem apa la fiert cu uleiul, sarea si zaharul, cand a inceput sa fiarba apa adaugam faina in ploaie si omogenizam bine,\. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Cand s-a racit adaugam pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare. Se formeaza bastonase cu posh-ul sau cu o punga rupta...

Clatite pufoase reteta

In Dulciuri la 23 Ian 2012

Clatite pufoase reteta Ouale se mixeaza bine impreuna cu un praf de sare,zaharul si cu esenta de vanilie,se adauga iaurtul si laptele.Faina se amesteca cu praful de copt,se adauga peste compozitie si se amesteca usor. Intr-o tigaie unsa cu ulei se coc clatitele pe ambele parti. Fiecare clatita...

Prajitura cu cacao, alune si banane

In Prajituri la 13 Ian 2012

Faina cu praful de copt, cacaoa, alunele macinate, ouale,zaharul si untul la temperatura camerei le amestecam bine. Bananele le zdrobim cu furculita si adaugam peste compozitie impreuna cu esenta de rom, omogenizam foarte bine cu o lingura (eu am facut prostia si am mixat si am facut pereti si pe...

Tort Giulia

In Torturi la 3 Ian 2012

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si cu zaharul. Galbenusurile le frecam cu ulei, amestecam cele doua compozitii, adaugam faina cernuta cu praful de copt si cacaoa.Turnam compozitia in forma de 26 cm tapetata cu hartie de copt. Se coace...

Gogosi pufoase si gustoase

In Dulciuri la 11 Dec 2011

Drojdia se pune cateva minute la dospit in putin lapte si putin zahar,se adauga peste faina,apoi se adauga si restul ingredientelor in afara de unt,se framanta aluatul foarte bine si la sfarsit se adauga  untul topit si racit. Dupa framantare se lasa aluatul acoperit la crescut 30 minute...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 02.07.2013

Torturi...

publicat la 26.06.2013

Briose cu salam

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Te învârți cât mai mult în jurul cozii, doar-doar s-o termina ziua și nu mai e nevoie să mai faci ce trebuie să faci. Nu te îngrijora, nu ești singurul care recepționează greșit vibrația lui Jupiter.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]