Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Ciocan pentru carne
Placa de tocat fata-verso
Lumanare parfumata
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 22:51
de Bucataras 8
la 09:10
ieri la 08:16
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
de Caty 3
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Caty
MotanLaOale
vasimur
Miha 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rena 1
Mimonna 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...