In schimbul nostru de experienta culinara, avem nevoie de un limbaj comun. Cred ca va fi util pentru multa lume sa reamintim cateva “notiuni de baza”.
Aspic: supa foarte concentrata, care racita devine o gelatina.
Aperitive:...
Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare.
Ceapa se taie marunt, se prajeste in putin ulei, se adauga parizerul taiat bucatele, se adauga condimente (sare,piper,boia) si smantana. Se lasa 2-3 minute.
Spaghetele fierte se adauga peste...
Daca nu poti avea o camara, poti pune resturile sau alimentele pe care vrei sa l conservi intr-o camera neincalzita iarna sau dispusa pe Nord. Ca regula generala trebuie stiut : zeama de carne se pastreaza mai mult timp daca o fierbi fara sare...
Avem nevoie de 4 foi.Ca sa facem o foaie avem nevoie de 2 oua 2 ling zahar si 2 ling de faina.Se face o foaie de pandispan si se intinde pe fundul unei tavi in mod egal.Se coace pana se rumeneste.
Pt crema mai intai trebuie...
Ionutza a devenit prieten cu grasu64