LauraO

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 24.01.2011

RETETE4
PRIETENI1
Retete

Supa de usturoi

In Supe la 17 Feb 2011

Se iau doua capatani mari de usturoi, se curata si se taie feliute subtiri. Se incing intr-o oala o lingura de ulei de masline si o lingura de unt in care punem la calit usturoiul. Se lasa la calit 3 minute, amestecand din cand in cand sa nu se arda. Peste, se toarna 1,5 litri apa calda si se...

Tortilla de patatas cu ardei si branza

In Aperitive / Garnituri la 8 Feb 2011

Un cartof mare curatat si taiat felii subtiri se rumeneste intr-o tigaie neaderenta in 2 linguri ulei de masline. Dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti, feliutele de cartof se scot si se lasa la scurs pe un servetel. In aceasi tigaie se pun la calit o ceapa medie taiata julien, feliute de...

Paine de casa cu masline si rosii uscate la soare

In Piine la 6 Feb 2011

In 100 ml lapte caldut am dizolvat un cub de drojdie, 1 lingura de zahar si faina, pana cand compozitia a ajuns la consistenta smantanii. Se lasa sa creasca intr-un loc cald 20 de minute. Intr-un bol se pun 500g faina, 1 lg-ta de sare, amestecul de drojdie dospit, bucatele de masline si...

Linguine con vongole

In Paste la 3 Feb 2011

Am fiert linguinele (cam 3/4 din pachet) conform instructiunilor de pe ambalaj.  Intr-o tigaie antiaderenta am incins 3 linguri ulei de masline si am calit 4 catei de usturoi feliati si chilli uscat dupa gust timp de 3...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Rac

Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]