Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Borgo D'ale
Bucataras din 18.11.2011
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...
mai multe
publicat la 22.11.2011
Dacă te simți uneori pierdut, nu te îngrijora, nu te poți rătăci: toate drumurile duc la frigider.
Veioza OSVINO, LED
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 decojitoare universale de legume
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:52
ieri la 08:55
de Panacris 9
pe 27.01 la 14:58
pe 27.01 la 08:25
de RODIMUR 8
pe 26.01 la 12:57
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
de oanapl 7
7 comentarii
8 voturi
Rocsi
RODIMUR
Retete_Haplea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandru29 1
karma 1
itza_mesesan 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada festiva
-Speli carnea si o pui la marinat 24 de ore in vinul alb,apa,rozmarinul,usturoiul taiat felii subtiri,sarea si piperul; -Cand o scoti,o stergi cu un servetel si o umpli cu 100 gr cascaval dat pe razatoare,felliile...