Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.05.2014
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...
mai multe
publicat la 27.05.2014
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:14
de Catalina L 8
ieri la 20:55
ieri la 20:45
ieri la 20:32
ieri la 09:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Bucataras
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
ianculubita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madi_marin 7
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec zebra cu cacao
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...