Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 27.05.2014
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...
mai multe
publicat la 27.05.2014
Pensula de patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 23:37
de Bucataras 8
ieri la 10:27
pe 08.10 la 08:21
pe 07.10 la 11:00
pe 06.10 la 07:57
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
Giana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadia 1
sunrisseee 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec zebra cu cacao
Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma tare adaugam treptat zaharul, mixand in continuare,...