Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2013
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .
publicat la 28.12.2015
publicat la 03.12.2015
Astazi nu am prea multe sa-ti spun. Retine doar ca "un prieten bun face mai mult decat o punga cu galbeni"
Voturi:47
Voturi:38
Voturi:29
In cont 11
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Unghiera BISALUO
Rola de folie pentru prajituri
Veioza OSVINO, LED
Coaster extensibil Cook Concept
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 17:14
ieri la 16:05
ieri la 10:59
de Panacris 9
pe 06.02 la 19:55
pe 06.02 la 14:14
8 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
UrsanMihaela
RODIMUR
ANCA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgy25 1
fendy 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Frittura di pesce (friptura de peste )
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .