E tare simplu de pregatit ciorba.
Mai intai dezosam pieptul, spalam si portionam carnea, apoi punem impreuna cu apa si cu osul (de la piept) intr-o oala la fiert avand grija sa luam spuma...
Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru marinat, ceapa, usturoiul si cimbrul tocandu-le mai intai marunt.
Punem coastele intr-o punga de friptura peste carne turnam amestecul de mai sus...
Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga treptat zaharul pudra si mixeaza pana obtii o bezea tare si lucioasa.
Amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat si uleiul apoi adauga-le...
1. Asadar, asa cum am spus mai sus, am folosit sucul lasat de cirese atunci cand am scos samburii. Nu am tinut visinele in zahar pentru dulceata. In momentul in care vei pune ciresele la fiert, in...
Am separat albusurile de galbenusuri.
Am mixat albusurile cu un praf de sare pana au devenit spuma apoi am adaugat treptat zaharul mixand bine pana am obtinut o bezea tare.
Am adaugat...
Visinele se spala si se scot samburii.
Se pun in oala pentru dulceata, alternand visinile cu zaharul, deasupra fiind un strat de zahar, si se lasa in frigider pana a doua zi sa-si lase sirop.
A...
Amestecam intr-o craticioara laptele, cu zaharul, cacao si unt si lasam sa fiarba usor, la foc mic, amestecand continuu, pana se tpeste zaharul si incep sa apara basicute. Oprim apoi focul si lasam...
Preparam mai intai blatul.
Separam albusurile de galbenusuri si presaram putina sare peste ele.
Mixam albusurile pana devin spumoase, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie si mixam la...
Albusurile le batem spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si mixam 2-3 minute, apoi adaugam pe rand galbenusurile, laptele si uleiul mixand dupa fiecare. La final incorporam faina amestecata cu...
Reteta de pasca cu smantana este perfecta pentru cei care nu se impaca prea bine cu umplutura de branza de vaci. Imi amintesc ca in copilarie nu ma omoram du...
MariusGabriel90 a devenit prieten cu mimmi