
publicat la 15.05.2014
publicat la 14.05.2014
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Bombonele Raw
Curmalele se tin la inmuiat timp de 2 - 3 ore apoi se scurg de apa, se pun intr-un robot de bucatarie si se macina pana devin o pasta mai grunjoasa daca intre timp compozitia este mai greu de mixat mai puteti adauga putina apa din cea in care au stat . Apoi adaugam miejii de floarea soarelui si...
Mere cu branza dulce si stafide
Amestecam branza dulce cu stafidele, nuca, zaharul tos si zaharul vanilat. Scobim merele in mijloc, le umplem cu branza, ungem tava cu putin unt si le punem la cuptor pana ce devin aurii si usor stafidite