Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.05.2014
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...
mai multe
publicat la 17.05.2014
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Perna ergonomica Karll
Taburet pliabil telescopic
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:12
de Panacris 9
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
pe 18.01 la 10:02
pe 17.01 la 16:57
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
oanapl
Rocsi
christyansen
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu urda ca la mine-acasa !
Faina se cerne intr-un vas incapator, iar in mijlocul ei se face o adancitura unde se dizolva drojdia in putina apa calduta si o lingurita de zahar. Se lasa maiaua sa fermenteze, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se poate prepara...