Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.01.2016
Se zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da la rece. Ciocolata alba se topeste pe baie de...
mai multe
publicat la 03.01.2016
Ciocan pentru carne
Set de 10 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Taburet pliabil telescopic
Placa de tocat fata-verso
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 20:21
de RODIMUR 8
la 15:58
de Bucataras 8
la 12:41
la 09:04
de Constelatialeu 9
ieri la 10:43
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Constelatialeu
ionix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort Spuma de Visine
Se zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da la rece. Ciocolata alba se topeste pe baie de...