
publicat la 13.10.2024
publicat la 14.11.2021
publicat la 16.07.2021
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Colastra din lapte de vaca cum se prepara
Colastra din lapte de vaca cum se prepara Se pune apa intr-un tuci, apoi se adauga colastra strecurata. Se pune tuciul la foc si se amesteca prin el doar in momentul in care incep sa se formeze cocoloase, dar foarte incet (ca sa nu se destrame) si cu o lingura de lemn. Se adauga sarea...
Branza proaspata din lapte de vaca
Se strecoara laptele intr-o cratita si se incalzeste la 35˚C, dupa care se ia de pe foc si se adauga cheagul, se amesteca laptele, apoi se lasa sa se inchege timp de o jumatate de ora la loc caldut. Cand laptele s-a inchegat, se amesteca din nou si se adauga o lingura de sare grunjoasa. Dupa...