
publicat la 13.10.2024
publicat la 14.11.2021
publicat la 16.07.2021
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Sos tzatziki
Castravetele se spala, se curata de coaja, se da pe razatoarea mare, se da cu sare si se lasa 10-15 minute sa se inmoaie. Se preseaza apoi intr-o strecuratoare pentru a iesi apa din el. Mararul se spala si se toaca. Usturoiul se curata de foi si se zdrobeste. Intr-un vas se pun iaurtul,...
Maioneza din galbenusuri
Se fierb 4 oua, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se pun galbenusurile intr-un castron. Galbenusurile crude se separa de albusuri si se pun peste gelbenusurile fierte. Se adauga sare, apoi se mixeaza galbenusurile. Se incepe adaugarea uleiului, la inceput turnand foarte...
Chiftele marinate
Se fierb toate ingredientele in afara de chiftele si de usturoi. Dupa ce s-a fiert sosul se adauga chiftelele si se mai tin la foc cateva minute, amestecand cu grija ca sa nu se zobeasca. Se ia de pe foc si dupa ce s-au racorit se adauga usturoiul presat.