Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2018
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....
mai multe
publicat la 30.11.2018
In cont 4
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Taburet pliabil telescopic
Taietor de pizza
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:39
la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
la 15:22
de vasimur 4
la 11:23
la 11:02
de Constelatialeu 9
5 comentarii
de Adele 4
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
Rocsi
RODIMUR
mary_29 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Roxy_Roxy2001 1
gabriella221184 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu crema de mascarpone
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....