Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2018
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....
mai multe
publicat la 30.11.2018
In cont 4
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 teluri Kasahome
Rola de folie pentru prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 21:02
de Bucataras 8
ieri la 08:10
pe 15.07 la 09:49
pe 14.07 la 10:06
pe 12.07 la 08:02
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
MotanLaOale
Larisel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Delicii Sanatoase 1
weronik68 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu crema de mascarpone
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....