Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 07.10.2010
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 250 forme pentru briose
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Perie de pantofi
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
de RODIMUR 8
pe 25.09 la 13:19
pe 25.09 la 11:08
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
AnyCostescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadea68 1
alldaycooking 1
Studenta_la_cratita 1
danamatei 1
masha 1
IoanaLS 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de alune sau Peanut Butter
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!