Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 07.10.2010
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!
Set de 10 forme pentru briose
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Ciocan pentru carne
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 teluri Kasahome
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:53
ieri la 10:19
pe 28.05 la 09:04
de Rocsi 9
pe 27.05 la 20:13
de laura_n 7
pe 27.05 la 13:19
de oanapl 8
5 comentarii
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
DIANA B 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de alune sau Peanut Butter
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!