Fierbem pastaile, le lasam sa se raceasca.
Facem o pasta de iaurt, usturoi tocat marunt, ulei de masline, sare, piper si chili.
Amestecam pastaile taiate marunt cu pasta de iaurt.
La final presaram parunjel si marar tocat.
Lasam nautul sa se inmoaie peste noapte, apoi il fierbem timp de 20 de minute intr-un vas cu apa si putina sare. Intre timp taiem bucatele mici castraveti si eliminam surplusul de saramura. Intr-un vas amestecam tonul, nautul fiert si racit, castravetii, cele doua linguri de pasta de...
Curatam si spalam toate legumele, apoi le taiem dupa cum dorim. Amestecam totul intr-un bol mare, adaugam si tonul, zeama de lamaie, condimentam cu sare si piper si servim cu crutoane. Este o salata ideala potrivita pentru cina (doamnelor).
Curatam telina si marul. Dam telina pe razatoare si stropim cu zeama de lamaie (sa nu oxideze, dar si pentru gust). Dam si marul pe razatoare, dar stoarcem de suc. Combinam marul cu carnea de pui taiata cubulete, telina si smantana. Boabele de struguri le taiem pe jumatate si scoatem samburiei....
Dam sfecla prin razatoarea mica, adaugam ulei, ceapa taiata marunt, sare, piper si "o mana generoasa de seminte de floarea soarelui decojite". Omogenizam bine si lasam cateva minute la frigider, sa se intrepatrunda aromele. Servim cu paine tartinata cu crema de branza. Se prepara usor...
Curatam de coaja nautul fiert, curatam si tocam legumele, tocam si patrunjelul. Amestecam toate ingredientele si condimentam cu sare si piper dupa gust. Este o salata delicioasa si satioasa in acelasi timp. Pofta buna!
Curatam si spalam legumele, apoi le taiem dupa bunul plac. Este de preferat ca salata sa fie rupta cu mana. Adaugam si stafidele, branza cubulete. Le amestecam si le condimentam dupa gust cu sare si ulei de masline cu zeama de lamaie.
Este o salata delicioasa si racoroasa
Pofta buna!
Salata de pastai
Fierbem pastaile, le lasam sa se raceasca. Facem o pasta de iaurt, usturoi tocat marunt, ulei de masline, sare, piper si chili. Amestecam pastaile taiate marunt cu pasta de iaurt. La final presaram parunjel si marar tocat.
Salata cu ton si naut
Lasam nautul sa se inmoaie peste noapte, apoi il fierbem timp de 20 de minute intr-un vas cu apa si putina sare. Intre timp taiem bucatele mici castraveti si eliminam surplusul de saramura. Intr-un vas amestecam tonul, nautul fiert si racit, castravetii, cele doua linguri de pasta de...
Salata de patrunjel
Se mixeaza bine bine ingredientele pana se fac pasta. Se serveste cu paine prajita unsa cu usturoi.
Super salata
Curatam si spalam toate legumele, apoi le taiem dupa cum dorim. Amestecam totul intr-un bol mare, adaugam si tonul, zeama de lamaie, condimentam cu sare si piper si servim cu crutoane. Este o salata ideala potrivita pentru cina (doamnelor).
Salata de cruditati cu nuci
Curatam telina si marul. Dam telina pe razatoare si stropim cu zeama de lamaie (sa nu oxideze, dar si pentru gust). Dam si marul pe razatoare, dar stoarcem de suc. Combinam marul cu carnea de pui taiata cubulete, telina si smantana. Boabele de struguri le taiem pe jumatate si scoatem samburiei....
Salata cu sfecla rosie
Dam sfecla prin razatoarea mica, adaugam ulei, ceapa taiata marunt, sare, piper si "o mana generoasa de seminte de floarea soarelui decojite". Omogenizam bine si lasam cateva minute la frigider, sa se intrepatrunda aromele. Servim cu paine tartinata cu crema de branza. Se prepara usor...
Salata cu naut
Curatam de coaja nautul fiert, curatam si tocam legumele, tocam si patrunjelul. Amestecam toate ingredientele si condimentam cu sare si piper dupa gust. Este o salata delicioasa si satioasa in acelasi timp. Pofta buna!
Salata de primavara
Curatam si spalam legumele, apoi le taiem dupa bunul plac. Este de preferat ca salata sa fie rupta cu mana. Adaugam si stafidele, branza cubulete. Le amestecam si le condimentam dupa gust cu sare si ulei de masline cu zeama de lamaie. Este o salata delicioasa si racoroasa Pofta buna!