Sabina

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 23.04.2009

RETETE100
PRIETENI16
Retete / Salate

Salata de pastai

In Salate la 18 Iul 2009

Fierbem pastaile, le lasam sa se raceasca. Facem o pasta de iaurt, usturoi tocat marunt, ulei de masline, sare, piper si chili. Amestecam pastaile taiate marunt cu pasta de iaurt. La final presaram parunjel si marar tocat.  

Salata cu ton si naut

In Salate la 18 Iun 2009

Lasam nautul sa se inmoaie peste noapte, apoi il fierbem timp de 20 de minute intr-un vas cu apa si putina sare. Intre timp taiem bucatele mici castraveti si eliminam surplusul de saramura. Intr-un vas amestecam tonul, nautul fiert si racit, castravetii, cele doua linguri de pasta de...

Salata de patrunjel

In Salate la 26 Mai 2009

Se mixeaza bine bine ingredientele pana se fac pasta. Se serveste cu paine prajita unsa cu usturoi.

Super salata

In Salate la 21 Mai 2009

Curatam si spalam toate legumele, apoi le taiem dupa cum dorim. Amestecam totul intr-un bol mare, adaugam si tonul, zeama de lamaie, condimentam cu sare si piper si servim cu crutoane. Este o salata ideala potrivita pentru cina (doamnelor).

Salata de cruditati cu nuci

In Salate la 15 Mai 2009

Curatam telina si marul. Dam telina pe razatoare si stropim cu zeama de lamaie (sa nu oxideze, dar si pentru gust). Dam si marul pe razatoare, dar stoarcem de suc. Combinam marul cu carnea de pui taiata cubulete, telina si smantana. Boabele de struguri le taiem pe jumatate si scoatem samburiei....

Salata cu sfecla rosie

In Salate la 13 Mai 2009

Dam sfecla prin razatoarea mica, adaugam ulei, ceapa taiata marunt, sare, piper si "o mana generoasa de seminte de floarea soarelui decojite". Omogenizam bine si lasam cateva minute la frigider, sa se intrepatrunda aromele. Servim cu paine tartinata cu crema de branza. Se prepara usor...

Salata cu naut

In Salate la 1 Mai 2009

Curatam de coaja nautul fiert, curatam si tocam legumele, tocam si patrunjelul. Amestecam toate ingredientele si condimentam cu sare si piper dupa gust. Este o salata delicioasa si satioasa in acelasi timp. Pofta buna!

Salata de primavara

In Salate la 28 Apr 2009

Curatam si spalam legumele, apoi le taiem dupa bunul plac. Este de preferat ca salata sa fie rupta cu mana. Adaugam si stafidele, branza cubulete. Le amestecam si le condimentam dupa gust cu sare si ulei de masline cu zeama de lamaie. Este o salata delicioasa si racoroasa Pofta buna!

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]