Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Craiova
Bucataras din 02.02.2012
Punem in blender uleiul, oul, mustarul, zeama de lamaie, putina sare si mixam timp de 30 secunde. Adaugam apoi iaurtul si amestecam cu o spatula de lemn. Folosim maioneza pentru diverse salate, eu am folosit-o la salata de boeuf light.
publicat la 10.11.2017
publicat la 23.08.2016
publicat la 28.01.2016
Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.
Voturi:43
Voturi:35
Voturi:23
In cont 31
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 22:32
la 22:01
de Bucataras 6
ieri la 16:22
ieri la 15:50
ieri la 14:07
3 comentarii
de RODIMUR 8
3 voturi
vasimur
ellytheutzu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza light
Punem in blender uleiul, oul, mustarul, zeama de lamaie, putina sare si mixam timp de 30 secunde. Adaugam apoi iaurtul si amestecam cu o spatula de lemn. Folosim maioneza pentru diverse salate, eu am folosit-o la salata de boeuf light.