TVPaprika

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.05.2013

RETETE5
PRIETENI59
Retete / Aperitive / Garnituri

Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie

In Aperitive / Garnituri la 3 Iun 2013

Punem la fiert 200 ml de vin de Ruby Porto cu o jumătate de ceapă mărunțită, câțiva căței de usturoi, cimbrul proaspăt și rozmarin. La fierbere scădem cantitatea de lichid la o treime în timp de circa un sfert de oră. Între timp, într-o lingură de unt și...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
 
TV Paprika
1 Dec 2014
22:30
Doar pentru carnivori
23:00
Bufetul Nigellei
23:30
Toată familia în bucătărie
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]