Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.12.2012
Se freaca bine untul sau margarina pana cand devine moale si cremos,se adauga apoi pateul si se amesteca in continoare.Tonul scurs se adauga si el si se omogenizeaza compozitia.Se potriveste de sare si piper,si gata.
publicat la 16.12.2012
publicat la 13.12.2012
Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
In cont 1
Perie de pantofi
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 10 forme pentru briose
Tava pentru servire Jalz Jalz
Taietor de pizza
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 13:57
de laura_n 7
ieri la 13:33
de Constelatialeu 9
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
pe 17.10 la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de ton
Se freaca bine untul sau margarina pana cand devine moale si cremos,se adauga apoi pateul si se amesteca in continoare.Tonul scurs se adauga si el si se omogenizeaza compozitia.Se potriveste de sare si piper,si gata.