Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Perna ergonomica Karll
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 borcane de depozitare
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:54
ieri la 10:24
de oanapl 8
pe 06.04 la 20:46
pe 04.04 la 11:47
pe 04.04 la 11:30
5 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
vasimur
Rocsi
MotanLaOale
Veronica22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MIMI 1
Ghinnni 1
florian 1
bucatelemele 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...