Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Hunedoara
Bucataras din 31.03.2012
Punem in vasul pentru mixer vertical cafeaua, oul si zaharul. Amestecam toate ingredientele cu mixerul vertical pana cand devine foarte spumoasa cafeaua, apoi laptele amestecand in continuare cu mixerul.
publicat la 11.04.2016
publicat la 19.03.2016
publicat la 23.10.2015
Ar fi bine sa nu va faceti un program strict, pentru ca veti fi nevoit sa-l schimbati de cateva ori pe parcursul zilei.
Voturi:70
Voturi:64
Voturi:86
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:27
de Bucataras 8
la 10:01
ieri la 08:45
pe 16.06 la 09:24
pe 13.06 la 18:21
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
Claudia19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
NuStiuCum 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cafea spumoasa (espumoso de café)
Punem in vasul pentru mixer vertical cafeaua, oul si zaharul. Amestecam toate ingredientele cu mixerul vertical pana cand devine foarte spumoasa cafeaua, apoi laptele amestecand in continuare cu mixerul.