adasev12

1

Bucataras
incepator

Huedin, Cluj

Bucataras din 09.07.2010

RETETE436
PRIETENI167
Articole

Alacul

In Alimente, la: 9 Oct 2011

l-am intalnit si eu recent si sincer nu mai auzisem de el...nu prea stiam ce inseamna si cum arata, asa ca am cautat pe net si uite ce-am gasit.... Alac De la Wikipedia, enciclopedia liberă Nume binomial '' Triticum monococcum'' Alacul ( Triticum...

Danone si reclamele sale mincinoase

In Alimente, la: 28 Iul 2011

DANONE recunoaste minciuna din reclama    Danone recunoaste minciuna din reclamele sale. Toti producatorii folosesc Bacterii din fecale, modificate genetic .....

Curcuma (turmeric)

In Condimente, la: 23 Feb 2011

          Origine: Plantă cultivată de mai bine de 200 de ani, curcuma, cunoscută şi sub numele de turmeric, este originară din sud-estul Asiei. În prezent, cel mai mare producător (80% din producţia mondială) este India....

Cardamon

In Condimente, la: 23 Feb 2011

Origine: Cunoscut ș i sub numele de chardamom sau hell (în ţările arabe), este originar din sudul Indiei, Ceylon şi Malaysia (Malaezia). În prezent se cultivă în India, pe scară largă, şi în Guatemala. Prezentare: Cardamomul este o...

Nucsoara

In Condimente, la: 23 Feb 2011

    Origine: Este originară din sudul Indiei, Ceylon şi Malaysia (Malaezia) şi se cultivă în India şi în Guatelama. Prezentare: Asemănătoare trestiei, nucşoara este o plantă perenă care atinge înălţimi de 1,5 metri. Are flori...

FRUMUSETILE ITALIEI 2- PARCO DI PINOCCHIO

In Bucataras hai hui, la: 16 Feb 2011

Parcul lui Pinocchio Toata lumea cunoaste povestea fascinanta a micului Pinocchio si aventurile sale fantastice care ne-au incantat in copilarie. Si probabil multa lume cunoaste cartea   faimoasa Aventurile lui Pinocchio, de Carlo Collodi. Dar paote mai putina lume stie ca autorul...

Frumusetile Italiei - Parcul de distractii Gardaland

In Bucataras hai hui, la: 11 Feb 2011

Cu  toate ca m-am saturat de Italia....si stiu eu de ce spun acest lucru- trebuie sa recunosc ca este o tara f frumoasa ca atractie turistica si are nenumarate locuri interesante si extraordinare ce merita vazute. Cu aceasta ocazie m-am gandit sa public cateva articole cu tema Frumusetile...

Lamai si portocale

In Tipsuri, la: 18 Sep 2010

cand folositi lamai si portocale, nu aruncati cojile!!!radeti mai intai coaja si puneti-o intr-un borcanel cu zahar, se conserveaza f bine si pt f mult timp, si cu siguranta veti avea ocazii sa o folositi: la prajituri, clatite, alte preparate...s-ar putea ca atunci cand aveti nevoie sa nu aveti...

Cum sa pastram patrunjelul verde

In Tipsuri, la: 18 Sep 2010

Eu ador patrunjelul si il folosesc cam la toate felurile de mancare... Imi place doar verde, proaspat , iar ca sa-l pastrez asa, sa nu se ofileasca, il tai marunt cand il cumpar si-l impachetez in folie transparenta, apoi il bag in congelator. Isi pastreaza excelent culoarea, iar gustul ramane...

Afisate 1 - 9 din 9 articole    

Postari recente

publicat la 07.01.2014

Tort de Sfantul Ioan

publicat la 03.01.2014

Bilute cu rom

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]