Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.
Voturi:22
Voturi:20
Voturi:24
Placa de tocat fata-verso
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 16:07
de Bucataras 6
la 14:11
la 11:45
la 10:23
ieri la 09:02
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
NeluPreda
RODIMUR
Simymy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine