alisa92

1

Bucataras
incepator

Hunedoara

Bucataras din 23.02.2013

RETETE3
PRIETENI3
Retete

Mâncare de soia cu legume

In Mancaruri de post la 20 Mar 2014

Se pune soia la fiert timp de 15-20 minute.  Între timp se taie morcovii rondele şi ciupercile şi ardeiul felii. Când e fiartă soia, se scurge de apă. Se pune ulei la încins în wok şi se lasă pt două minute un usturoi zdrobit. Se îndepărtează...

Cartofi umpluţi cu ciuperci

In Mancaruri de post la 11 Mar 2014

Pregătirea cartofilor: Se spală foarte bine cartofii şi se freacă cu un burete abraziv, până rămâne coaja curată. Se ung cu ulei de măsline şi se pun în tava tapetată cu hârtie de copt(în lipsa ei, eu am picurat ulei şi am presărat făină pe fundul...

Melcişori cu legume

In Mancaruri de post la 10 Mar 2014

Începem cu pregătirea legumelor. Se curăţă şi se spală, apoi se toacă ceapa julien, morcovul se dă pe răzătoare, ciupercile şi ardeiul se taie fâşii. Le lăsăm deoparte şi punem pastele la fiert timp de 7 minute(timpul de fierbere indicat pe pungă). Nu le lăsăm...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 20.03.2014

Mâncare de soia cu legume

publicat la 11.03.2014

Cartofi umpluţi cu ciuperci

publicat la 10.03.2014

Melcişori cu legume

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]