Se pune orezul la fiert in apa atat cat sa il acopere. Dupa ce orezul a fiert si a absorbit toata apa, se ia de pe foc.
Laptele se pune la fiert cu zaharul. Dupa ce da in clocot, se adauga orezul fiert si se lasa la foc mic. Cand este aproape gata se adauga vanilia.
Se scoate la racit in...
Am folosit aceeasi cana pentru toate ingredientele.
Se amesteca zaharul cu apa si uleiul. Se adauga dulceata de visine, cacaua, praful de copt, faina si aromele (eu folosesc de obicei esenta de rom) si se amesteca bine. Se obtine o compozitie groasa si lucioasa.
Se tapeteaza o...
Cel mai simplu orez cu lapte
Se pune orezul la fiert in apa atat cat sa il acopere. Dupa ce orezul a fiert si a absorbit toata apa, se ia de pe foc. Laptele se pune la fiert cu zaharul. Dupa ce da in clocot, se adauga orezul fiert si se lasa la foc mic. Cand este aproape gata se adauga vanilia. Se scoate la racit in...
Negresa delicioasa cu dulceata de visine si nectarina
Am folosit aceeasi cana pentru toate ingredientele. Se amesteca zaharul cu apa si uleiul. Se adauga dulceata de visine, cacaua, praful de copt, faina si aromele (eu folosesc de obicei esenta de rom) si se amesteca bine. Se obtine o compozitie groasa si lucioasa. Se tapeteaza o...