amalia01

4

Bucataras
grozav

Cluj-Napoca

Bucataras din 27.09.2012

RETETE319
PRIETENI114
Retete / Conserve

Zacusca cu ciuperci

In Zacusca la 17 Sep 2018

Ceapa o cureti, o tai in sferturi si o lasi in apa rece. Gogosarii ii cureti de cotoare si seimnte si ii tai in 8. Asamblezi masina de tocat, pregatind sita cea mai mare. Toci ceapa ( intr-un minut!) si apoi gogosarii ( in 2 minute!), fara nici un efort! Pui ceapa intr-o cratita si o lasi sa se...

Bulion cu oregano

In Bulion la 7 Sep 2017

Culegi rosiile din gradina, apoi le speli bine si le tai felii. Dai rosiile prin masina speciala si obtii cca 10 l de suc. Pui sucul la fiert, intr-o oala suficient de mare, la foc mic. Lasi sa fiarba cca 90 de minute, amestecand din cand in cand, pana cand dispare spuma.  ...

ZACUSCA CU BURETI

In Zacusca la 16 Oct 2015

Vinetele se coc, se curata de coaja si se lasa la scurs. Ceapa se curata, se spala si se taie in sferturi. Gogosarii se curata de cotoare, se spala si se taie in sferturi. Buretii se curata de picioruse, se spala si taie nu foarte marunt. Ceapa, vinetele si gogosarii se macina prin...

SOS "UNCLE BEN'S" DE CASA

In Bulion la 17 Sep 2015

Gogosarii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Intr-o oala suficient de mare se pun la fiert bulionul, apa ,gogosarii,zaharul,uleiul,sarea si mustarul,amestecand din cand in cand, ca sa nu se lipeasca. Atunci cand ardeiul este fiert ( se inmoaie) se adauga otetul si se mai da...

Gogosari cu conopida si struguri

In Muraturi la 11 Sep 2015

Gogosarii ii speli si ii cureti de cotoare, taind cate un capac. Conopida o speli sub jet de apa rece si o desfaci buchetele. Struguri ii speli si ii desprinzi de pe ciorchine. Hreanul il cureti de coaja, il speli si il tai feliute. Speli borcanele si incepi sa le umpli: pe fundul...

SALATA DE VINETE LA BORCAN

In Conserve la 2 Aug 2013

- Se spala vinetele, se sterg si se tau felii de 1,5 – 2 cm grosime. Le asezam intr-un castron, le saram si le lasam sa stea cateva ore. - Se storc de apa ce o lasa si se prajesc pe gratar. - Usturoiul se paseaza; - Ardeii se taie feliute, fara vinisoare si seminte. - Urmeaza sa...

Zacusca cu peste

In Zacusca la 18 Ian 2013

-          morcovii se dau pe razatoarea mica -          pestele se fierbe 2-3 clocote in apa cu sare,cateva foi de dafin si piper boabe si se taie bucatele ,scotand oasele...

Gogosari cu conopida si struguri

In Muraturi la 18 Ian 2013

G ogosarii se spala si se curate de cotor Conopida se desface buchetele si se spala S trugurii se desprind de pe ciorchine S e umplu gogosarii cu conopida sau struguri si se aseaza in borcane alternativ P rintre gogosari se aseaza feliute de hrean S e umplu borcanele cu apa...

Sos dulce

In Bulion la 14 Ian 2013

S e pun la fiert bulionul,gogosarii,zaharul,uleiul,sarea si mustarul,amestecand din cand in cand Atunci cand ardeiul este fiert(feliile se inmoaie) se adauga otetul si se mai da un clocot; S e toarna in borcane si se da la dunst uscat.

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 30.07.2020

Ratatouille de legume cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]