amalia01

4

Bucataras
grozav

Cluj-Napoca

Bucataras din 27.09.2012

RETETE319
PRIETENI112
Retete / Salate

Salata de toamna cu dovleac copt

In Salate la 26 Oct 2018

    Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat la cuptor pentru 45 de minute. Cand a fost gata, l-am lasat sa se racoreasca putin si apoi am indepartat coaja si l-am taiat bucati.  Am...

Salata de avocado

In Salate la 17 Mar 2018

Speli rosia si patrunjelul, apoi cureti ceapa si usturoiul. Cureti rosia de seminte si o toci marunt. La fel procedezi si cu patrunjelul. Ceapa si usturoiul le dai pe razatoarea mica. Amesteci totul intr-un bol. Desfaci avocado, il stropesti cu zeama de lamaie ( ca sa nu se oxideze) si il tai...

Salata indragostita

In Salate la 24 Feb 2018

Legumele le speli si le tai felii. Procedezi la fel si cu telemeaua. Amesteci ingredientele, adaugi zeama de lamaie si pufurile de ulei , presari semintele si servesti alaturi de un sarut dulce.

Salata de primavara

In Salate la 9 Mar 2017

Fideliciosul il prepari conform indicatiilor de pe ambalaj si scoti fideaua. Rucola o speli sub jet de apa rece si o scurgi bine pe un prosop. Ridichile le speli si le tai felii. Intr-un bol, asezi rucola, ridichile, bucatile de branza si Jambon, apoi adaugi fideaua si putin piper...

Salata de vinete cu maioneza

In Salate la 19 Sep 2015

Vinetele se coc pe plita, se decojesc si se toaca marunt . Ceapa o cureti si o dai pe razatoarea mica. Din galbenus, mustar si ulei prepari maioneza. Amesteci vinetele cu ceapa si maioneza, potrivesti de sare si o servesti cu mare pofta.

SALATA DE PUI IN PORTOCALA

In Salate la 3 Apr 2015

Pieptul de pui il fierbi cu putina sare, apoi il tai cubulete. Portocala o tai in doua si cureti cu grija miezul, astfel incat sa pastrezi coaja intacta. Intr-un bol amesteci toate ingredientele si pastrezi putin miez de portocala pentru decor. Umpli cojile de portocale cu salata si...

SALATA 5 INGREDIENTE

In Salate la 2 Aug 2013

- se fierb pastele in apa cu sare cca 15 minute, se scurg si se clatesc; - feta,ouale si snitelele se tatie cubulete; - ciupercile se dau un clocot, apoi se scurg; - intr-un vas termorezistent se aseaza cele 5 ingrediente si se amesteca; - se prepara dressing-ul( tzatziki) si se...

Salata crocanta de legume

In Salate la 9 Feb 2013

Porumbul se scurge de zeama Broccoli se desface buchetele Morcovii se taie rondele Mozzarella se taie cubulete Painea prajita se rupe bucatele Intr-un bol mare se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu uleiul de masline Se lasa la rece 30 de minute MOD DE SERVIRE:...

Salata a la russe

In Salate la 13 Ian 2013

Pentru maioneza: - se amesteca pufuletii cu mustarul, pana se obtine o pasta omogena; - se adauga uleiul de masline in fir subtire, ca si la maioneza clasica; - se adauga treptat laptele condensat, amestecand continuu; -este indicat sa se foloseasca o lingura de lemn mica pentru...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 30.07.2020

Ratatouille de legume cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]