Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
iasi
Bucataras din 18.10.2013
Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust
publicat la 22.10.2013
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Suport pentru ustensile de bucatarie
Pensula de patiserie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 10 forme pentru briose
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 17:14
ieri la 16:05
ieri la 10:59
de Panacris 9
pe 06.02 la 19:55
pe 06.02 la 14:14
8 comentarii
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
UrsanMihaela
RODIMUR
Andra_Constantinescu 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
claudiaO 1
RalucaIrina 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Carne cu ceapa
Se pun copanele la fiert. Ceapa se curata si se taie cat mai marunt. Dupa ce copanelele au dat cateva clocote adaugam ceapa. Cand ceapa si carnea sunt fierte adaugam bulionul si sare dupa gust