Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.
Voturi:22
Voturi:82
Voturi:29
In cont 80
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Taietor de pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:39
ieri la 22:24
ieri la 11:14
pe 11.12 la 11:29
pe 11.12 la 10:46
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Adele
ryta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...