Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Poartă şosete ude înainte de a merge culcare! Ceva incredibil se va întâmpla! Te vei uda la picioare!
Voturi:28
Voturi:32
Voturi:67
In cont 80
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 recipiente pentru cereale
Coaster extensibil Cook Concept
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:37
ieri la 10:45
pe 17.11 la 10:45
de Constelatialeu 9
pe 15.11 la 13:17
pe 14.11 la 14:39
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
simona119 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Toba
Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și se fierb. Se...