Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Voturi:30
Voturi:81
Voturi:14
In cont 80
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Taietor de pizza
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 incaltatoare
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:27
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:45
ieri la 08:37
pe 29.07 la 08:35
pe 28.07 la 09:06
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bucataras
alexandra20 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Madda 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aluat foietaj de casa
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...