Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 23.05.2016
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...
publicat la 03.05.2021
publicat la 29.04.2021
Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…
Voturi:23
Voturi:29
Voturi:24
In cont 80
Set de 2 borcane de depozitare
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 teluri Kasahome
Lumanare parfumata
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:25
de Constelatialeu 9
ieri la 23:40
ieri la 11:02
ieri la 08:07
pe 22.12 la 12:07
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Rocsi
MotanLaOale
ccrisstiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Michael 1
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aluat foietaj de casa
Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea, fărâmițând cu degetele sau cu o ustensilă de bucătărie. Adaugi ouăle, sarea,...