Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.02.2013
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...
publicat la 10.10.2014
publicat la 29.01.2014
publicat la 24.02.2013
In cont 2
Set de 4 pahare de whisky
Set de 250 forme pentru briose
Rola de folie pentru prajituri
Coaster extensibil Cook Concept
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:47
ieri la 09:45
pe 21.07 la 09:26
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
pe 18.07 la 08:30
de Rocsi 9
5 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
awasee
Caty
vasimur
H-A 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2184 puncte
RODIMUR 8
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată de pui cu sfelcă roșie
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...