
publicat la 28.09.2013
publicat la 27.09.2013
publicat la 26.09.2013
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
PESTO
Pesto este un sos rece simbol al Genevei ,este unul dintre cele mai cunoscute sosuri in intreaga lume :Se spune chiar ca ar fi un afrosisiac. Dar sa incepem cu retetele. Pesto alla genovese: 2 catei de usturoi,50 de grame de frunze de busuioc,100ml de ulei de masline,100g parmezan...
Strainatate
Zilele trecute m-am dus din nou la medic pentru ca durerile pe care le am la stomac de vreo 3 luni continuua . Acum trei luni mi-a zis ca am intestinul umflat. Am facut dieta care mi-a dat-o: orez si morcovi fierti. Dupa 3 zile am sfarsit la urgenta pentru ca durerile erau mai puternice....