angyb

1

Bucataras
incepator

forli(Dej)

Bucataras din 27.12.2011

RETETE151
PRIETENI202
Retete / Pizza

Mini pizza din foietaj

In Pizza la 25 Sep 2013

Taiem foietajul in patrate egale . Taiem o margine de aproximativ un cm la fiecare patrat de foietaj lasand cate 2 colturi unite (vezi foto) si trecem marginile taiate una peste alta. In mijloc punem ketchup ,crenvusti taiati marunt si desupra mozzarella razuita. Dam la cuptor aproximativ...

Panzerotti

In Pizza la 12 Ian 2013

Aluatul: Pregatim o maia din cubul de drojdie ,zaharul si un pic de apa calda .O lasam la un loc cald aproximativ 15 minute,.Adaugam oul ,faina alba ,sarea si framantam adaugand cate un pic de apa calda pana cand devine un aluat nelipicios. Lasam aluatul la un loc cald pana cand isi dubleaza...

Covrigi

In Piine la 25 Sep 2012

Drojdia o punem intr-un vas cu un pic de faina ,zahar si un pic de apa calduta .Amestecam putin si lasam la loc cald 10-15 minute. Intr-un castron punem faina alba ,facem  gropita si punem maiaua si incepem sa framantam adaugam sarea si apa calduta .Se adauga lingura de ulei si continuam...

Paine impletita in 3

In Piine la 7 Feb 2012

Se face o maia din drojdie ,zahar ,lapte caldut si un pic de faina.Se lasa acoperita cu un prosop la loc cald vreo 15 min. Peste maiaua obtinuta se pun restul ingredientelor amestecand continuu si apoi adaugati faina putin cate putin pana cand o sa obtineti un aluat nelipicios. Se lasa la...

Paine

In Piine la 6 Feb 2012

Intr-un bol pregatiti maiaua din 200 g faina, drojdia si apa calduta. Lasati la loc cald aproximativ 15-20 de minute. Adaugati ouale, uleiul, mierea ,restul de apa sarea si faina. Framantati bine pana cand aluatul nu mai este lipicios.Adaugati pe rand faina. Lasati la loc cald la dospit...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 27.09.2013

Prajitura rasturnata cu pere

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]